24.4.2016

Keidas By Lumo: Kauneuden Ilta - Katja Kokko


Tunnen olevani etuoikeutettu, kun sain mahdollisuuden osallistua Keidas By Lumon järjestämään Kauneuden iltaan, jossa esiintymisvieraana oli luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokko. Tämä ei ollut mikään bloggarien tapaaminen, vaan ihan kaikille kiinnostuneille avoin tapahtuma. Osallistujat valittiin ilmoittaumisjärjestyksessä ja itse pidin kovasti huolta siitä, että turhaa aikailua ei tapahtunut ilmottautumisen ja maksamisen suhteen. Näin ollen, sain onnekseni lunastettua paikat sekä itselleni että luononkosmetiikasta kiinnostuneelle ystävälleni :)

Tapahtuma järjestettiin täällä Tampereella viime perjantaina, ihanan tunnelmallisessa luonnollisen kauneuden paratiisissa, Keidas by Lumossa. Keidas by Lumo on minulle jo tuttu kasvohoitojen osalta ja en voi kuin ylistää tätä paikkaa! Joten tiesin jo ennakkoon, etten varmasti tule pettymään.

Katja Kokko, tuo pienikokoinen porkkanapää, jolla oli tiukkaa asiaa koko luennon ajan, piti minut kyllä niin kovassa koukussa, että en tiedä yhtään mitä ympärilläni sinä aikana tapahtui. Hän kertoi yleisesti luonnonkosmetiikasta, mitä se on, miten se eroaa synteettisestä kosmetiikasta ja miksi sitä kannataa käyttää. Kattavaa tietoa tuli myös eri sertifikaateista, ihonhoitotuotteiden koostumuksista, tuotteissa käytettävien ainesosien puhtaudesta sekä järkevästä ihonhoidosta. Tietoa tuli tuutin täydeltä ja tällainen luonnokosmetiikka-faktanimijä oli aivan haltioissaan!

Mitä uusia ja mieleenpainuvimpia juttuja jäi mieleeni olivat mm. nämä:
  • Kasvovoiteen koostumus, jossa on vain pieni osuus niitä hoitavia aineita. Siitä on yli puolet vettä!
  • Kaikkien sertifikaattien alta löytyy niitä hyviä, että vähän huonompia tuotteita.
  • INCIn lukeminen on todella tärkeää, tärkeämmässä roolissa kuin ennen (ainesosien laatu).
  • Tärkeimmät asiat ihonhoidossa, joihin kannattaa panostaa ovat puhdistus, kasvovesi ja ihoöljy.
  • Luonnonkosmetiikka on yksi parhampia tapoja vaikuttaa maailman tämän hetkiseen tilaan. Biohajoavat tuotteet, kierrätettävät pakkaukset,...

Ilta oli siis itselleni erittäin kattava paketti, joka avasi silmät jälleen aivan uusiin sfääreihin luonnonkosmetiikan suhteen! Nyt tiedän tarkemmin, mitä kannattaa seurata ja mistä tietää paremmin hoitavan tuotteen. Ainut asia, missä en ollut samaa mieltä Katjan kanssa oli se, että hinta ja laatu kulkevat aina käsi kädessä. Jotkut edullisemmat tuotteet ovat olleet puhtaampia koostumuksiltaan kuin kalliit kilpailijansa. Mielestäni hän ei ottanut huomioon brändien tuomaa "arvoa", joka tuo lisää hintaa jopa ei-ehkä-niin-hyvään tuotteeseen. Mutta siis siinä olen kyllä samaa mieltä, että kyllähän raaka-aineissa on usein varmasti eroa 10 € ja 100 € tuotteen välillä. Täytyyhän se hinta jollain lailla selittyä.

Luennon jälkeen oli pienen ostoskierroksen aika ja ainahan noin ihanasta kaupasta jotain käteen jää, varsinkin kun oli vielä mahdollisuus pieneen aleen! Lisäksi siellä oli kaikille osallistujille kiitokseksi/yllätykseksi pienet lahjakassit, jotka lämmitti ainakin allekirjoittaneen mieltä kovasti :)

Kassin sisältö oli kaikkea pientä mukavaa, oli matkakokoinen Unique Haircaren shampoo, sekä reilusti erilaisia näytteitä. Alennuskuponki kasvohoitoon sekä esite Helixium-ihonhoitosarjasta.

Sitten ne ostokset. Pidin pussin nyörit aikas tiukalla ja nappasin vain muutaman tarkasti harkitun tuotteen. Kävin sopivasti kasvohoidossa edellisenä päivänä, joten yksi tuote oli jo varmana ostoslistalla.


Varma oli Helixium silmänympärysseerumi. Toinen ihanuus oli Kure Bazaarin Pistache-sävyinen kynsilakka, jonka bongasin tuossa taannoin Charming Nails-blogin kautta. Se vaan oli pakko saada kokoelmiin ja se onkin ensimmäinen kynsilakkani luonnollisemmista versioista *peukku ylös*
Kolmas "pakollinen" ostos oli meikkiopastuksessakin ihastustani herättänyt huulipuna Zuiilta. Sävy on Daisy ja se on kauniin heleä pinkki, loistavan värinen näin keväällä, tuo aivan erilaisen hehkun kasvoille (ainakin täysin punattomiin huulin tottuneelle). Ja minut paremmin tuntevat tietävät myös sen toisen syyn, miksi huulipuna oli pakko ostaa <3Kuten varmasti tekstin tunnelmasta voi aistia, ilta oli ikimuistoinen ja jään innolla odottelemaan uusia tapahtumia! Tilaisuus oli erittäin hyvin järjestetty, tunnelma oli sopivan rento ja intiimi sekä vieras erittäin mielenkiintoinen. Tulen varmasti osallistumaan uudelleenkin Keidas By Lumon kauneuden iltoihin, jos vaan mahdollista! Arvosana: täysi kymppi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti