2.6.2015

Käsitöitä - Pingviinikännykkäpussi

Vielä yksi kännykkäpussi tuli tehtyä, kun lähetin siskolleni paketin. Muutama ilta sitten tuli sellainen olo, että jotain pientä voisi kutoa/virkkailla/tms pakettiin vielä ylläriksi... Siskoni on aivan hullaantunut pingviineihin, joten siitä lähdettiin. Löysin jostain internetin maailmasta pingviinistä ookoon näköisen viritelmän (ei hajuakaan mistä) ja päätin testata. Hiukan se kieroon vetää noin pienessä tekeleessä, mutta tuskinpa se lahjansaajaa haittaa :)Silmukoita 38 kpl ja magic castilla aloitus. Lankaa kului 11 grammaa. Mahtava tapa kuluttaa pikkuisia lankanyttyröitä :) Nyt muistin ottaa takaakin kuvan, jossa näkyy väsäilemäni aukko.


Kudoin 2 s normaalisti, päättelin 15 silmukkaa ja kudoin jälleen 2 s. Seuraavalla kierroksella kudoin taas 2 s ja loin toisesta silmukasta suoraan kutomalla 15 s uudelleen. Tässä kohtaa joutuu kääntämään puikon ympäri, koska silmukat tulee luotua väärin päin. Tätä ongelmaa en ole vielä ratkaissut :) Mutta näkyvää jälkeä siitä ei tule ja homma toimii hyvin näinkin.

Vielä olisi itselle pussukka tekemättä, mutta sitä parasta mallia en ole vielä löytänyt. Onko se jokin kuvallinen vai kuviollinen, se jääköön hautumaan..

Mukavaa viikkoa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti