28.3.2015

Käsitöitä - Virkattu kori

Hiukan on taas hiljaiseloa ollut. Maatuskoja on väännetty ja kahdeksan kappaletta on nyt aihioina, muutama naama ja essukin on tehty. Hitautta on selittänyt se, että iski tuo kevätsiivous-kipinä persuuksiin viime viikolla ja se on vienyt tätä likkaa kuin pässiä narussa. Nyt on vaihtanut sisustustavarat hieman paikkoja ja kaapin päälliset on pyyhitty. Turhaa tavaraa on lähtenyt roppakaupalla tilaa viemästä ja viherosastoakin on hoidettu. Vielä kun saisi tämän "työpisteen" raivattua ja siistittyä, niin sitten näyttäisi aikas hyvältä. Ainahan sitä hommaa lisää keksii tässä tepastellessa.... Kuten esimerkiksi eteisen hävityksen kauhistus. Siihen oli saatava joku tolkku.


Me viriteltiin eteiseen kaksi pientä hyllykköä päällekäin, armottoman suurelle pipo-hanska-kaulahuivi-arsenaalillemme. Meillä kun niitä käytetään ympäri vuoden. Aluksi ajattelin homman toimivan ihan hyvin ilman mitään koria tms, mutta eihän se oikein pysy järjestyksessä. Kamat lentelee pitkin poikin ja kaikki on hetken päästä kenkien seassa lattialla. Ei kiva.

Niinpä leikkasin Ikean halpislakanan kuteeksi ja pistin jättivirkkuukoukkuni heilumaan!
 Kopasta tuli juuri oikean kokoinen ja hyvin näyttäisi toimivan :) Näitä pitäisi väsäillä vielä kaksi lisää, mutta ne saavat odottaa omaa hetkeään.Mukavaa viikonloppua!!

2 kommenttia:

 1. Hienon korin olet saanut matonkuteista aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kori kyllä lunasti paikkansa meidän eteisen säilytysjärjestelmässä :)
   Kopasta tuli juuri sellainen kun halusinkin ja vielä heti ensiyrittämällä. Mukavan joustava ja pehmeä, mutta kuitenkin muotonsa pitävä.

   Poista