7.11.2014

Väliaikatiedote :)

Tässä on vietetty hiukan hiljaisempaa kautta täällä blogin puolella. Syynä on ollut se, että innoissani uutta painavampaa kahvakuulaa heiluteltuani, sain kiitokseksi armottoman viikon kestäneen päänsäryn.

Toinen syy hiljaiseen kauteen on se, että olen taistellut kamerani kanssa, jotta saisin edes jonkinlaisia kuvia. Asia onneksi muuttuu piakkoin, kun olen päättänyt hommata uuden kuvienluojan itselleni.

Kolmantena on tonttupaja, joka käynnistyi heti päänsäryn hellittyä ja sehän vei tämän naisen mennessään. Kun pääsen alkuun, en millään malta lopettaa :)

Mutta nyt kun ollaan taas hyvin tolpillaan ja into on piukassa, tulossa on ainakin miesten tuotteita deodoranttirintamalta, tonttupajani tuotoksia ja paljon hiuksien- sekä vartalon pesuun liittyviä testailuja. Leivontapuolelle on myös tulossa lisää, kunhan saan sormeni taas jauhoihin sotkettua :)

Kaikkea tätä siis tulossa ensiviikosta lähtien!


Mukavaa isänpäiväviikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. voi voi, päänsärky on kamalaa, kokemusta on enemmän kuin tarpeeksi. odotan innolla uusia postauksia varsinkin tonttupajasta! muista ottaa vähän rauhallisemmin kahvakuulan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muistutuksesta! Nyt jo ollaan totuttu uuteen kuulaan, joten tuskin enää päänsärkyä on odotettavissa :) Tonttupajasta tulee tietoa varmasti jo ensiviikolla, kunhan saadaan isänpäivät vietettyä ensin!

      Poista