14.11.2014

Miehet - Sante Bio-Caffeine & Acai Deodorant Spray

Nyt kun olen saanut oman kosmetiikka- ja hygieniatuotearsenaalini hyvään ja luonnolliseen muotoon, olen alkanut promoomaan niitä myös miehelleni :) Sopivasti tässä taannoin tuli sellainen tilanne, että mieheni deodorantit alkoivat olemaan loppu, joten minä iloisena ja innokkaana veijarina päätin lähteä Ruohonjuureen dödöshoppailemaan :) Kovan haistelun tuloksena voittajaksi valikoitui tämä:


 Kaikillahan on tietysti omat mieltymyksensä deon tuoksuihin, mutta mielestäni 90% miesten deodoranteista haisi ihan hyttysmyrkylle! Olin aivan järkyttynyt siitä, kuinka pahan tuoksuisia ne voi ollakaan. Mutta, tämä pieni suloinen yksilö kelpasi sellaisenaan erittäin hyvin, vaikka hintaakin oli 13€ :) Tuoksu oli oikein mukavan pehmeän raikas, hieman sitruksinen, mutta kuitenkin MIEHEKÄS. INCI-listalla mainitaan mm. kofeiini, acai ja sitrus. Lisäksi deossa on NaTrue sekä BDIH- sertifikaatit.

Sante on ollut jo pidemmän aikaa testissä ja mieheni on ollut siihen hyvin tyytyväinen. Tuoksu on hänenkin mielestä hyvä ja ennenkaikkea miehisen hajuinen, ei mikään unisex. Deodorantti on ollut erittäin riittoisa, muutama suihkautus vaan kainaloon ja se on siinä.Tuoksu on kestänyt hyvin koko päivän ja hiki ei ole haissut,vaikka ollaan käyty juoksulenkeillä ja muutenkin urheiltu. Mieheni toki hikoilee erittäin vähän, joten ihan varmaksi hienhajun pitävyyttä ei pystytä sanomaan.



Kaikin puolin deodorantti on lunastanut paikkansa mieheni dödökokoelmassa ja tästä tulee varmasti sellainen tuote, jota hommaillaan aina lisää vanhan loppuessa. Suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti