18.11.2014

Miehet - Cattier Paris Deodorant Spray

Aikaisemmassa postauksessa kerroin ensimmäisestä miesten deodorantista, minkä hommasin ukolleni testiin. Siitä kovasti tykänneenä, päätin hommata myös toisen dödökkelin testin alle. Jospa vaikka joskus käykin niin, ettei toista saa, niin onpahan jompikumpi mahdollista aina saada. Tämä yksilö olikin hieman haasteellisempi, koska tätä en päässyt missään nuuskuttelemaan. Biodellyn verkkokaupassa se oli tarjouksessa (juuri sopivasti), päätin napata sen testiin:Pullo on iso ja tavaraa tuntuisi olevan vielä paljon enemmän kuin Santen vastaavassa, mutta molemmissa on 100ml. Tuoksu on erittäin sitruksinen, oikeestaan se on ainut tuoksu mikä siitä irtoaa, myös pieni mausteisuus tulee läpi. Deodorantti sisältää mm. aloe veraa, sitrusta, kaakaopuu-uutetta, inkivääriuutetta, musta pippuria sekä kardemummaa. Cattierissa on myös Ecocert-sertifikaatti.

Armas ukkoseni on käyttänyt tätä deodoranttia jo pitkän ajan ja se on ihan ok tavaraa. Tuoksu ei tosiaan ole mitenkään erityisen miehinen, vaan todella raikkaan sitruksinen. Hätätilanteessa voisin itsekin sitä suihkaista kainaloon, niin unisex-tuoksu se on. Mitään ärsytystä kainaloissa ei ole ollut ja hien hajukaan ei ole päässyt yllättämään, vaikka juoksut ja muut urheilut on tällä deodorantilla suoritettu. Tosin mieheni hikoilee hyvin niukasti, joten kunnon hikoilusta ja sen hajun pitämisestä ei ole tietoa.


Kaikin puolin Cattierin dödö on ihan ok. Ei mikään mullistava, mutta arkinen perustuoksu. Ei voita Santen kilpailijaa kyllä tuoksun perusteella mitenkään.
Voisin kuitenkin kuvitella hieman ankean ja väsyttävän aamun, jolloin tarvitsisi jotain piristystä. Tätä kun suihkauttelee kainaloon, sitruksen tuoksut valtaavat hajuaistisi ja kroppasi virkistyy varmasti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti