1.12.2016

I Love Me - messut

Nyt kun päästiin messufiilikseen niin jatketaan samalla aiheella ja hypetyksellä :) Kädentaidot-messut eivät ole olleet ainoa tilaisuus, mihin on tullut osallistuttua, vaan aiemmin jo lokakuussa järjestettiin I Love Me-messut Helsingin Messukeskuksessa. Aikaisempina vuosina olen vain jäänyt "rannalle ruikuttamaan" kuinka kiva sinne olisi mennä. Tänä vuonna päätettiin kaverin kanssa että nythän mennään eikä meinata!


Tosiaan, 21.-23. lokakuuta oli Helsingin Messukeskus täynnä toinen toistaan enemmän kauneudesta sekä hyvinvoinnista kiinnostunutta tallaajaa. Messuthan ovat pohjois-Euroopan suurimmat kauneuteen ja terveyteen erikoistuneet messut ja sen kyllä huomasi! Kyllä meidän kylän Pirkkahalli tuntui niin pieneltä tämän valtaisan laitoksen nähdessä.

Osastoa oli jos jonkinmoista; terveyttä, kauneutta, muotia, koru & kelloa sekä luonnollista. Sinänsä itse en ollut täysin oikeaa kohderyhmää, koska kiinnostuksen kohteet rajoittuivat luontaiseen- sekä terveysosastoon. Toki muotipuolikin oli ihan ok, mutta koru & kello sekä perinteinen kauneus-osastot sivuutettiin täysin. Se oli kyllä mahtava huomata, että luonnollisesti-osasto oli niin hyvin edustettuna ja sillä oli iso alue vallattuna :)

Mutta sitten siihen, että mitä sieltä tuli hommattua. Tonneja ja taas tonneja olisin kyllä pystynyt sinne satsaamaan erittäin helposti, mutta koska kukkaroni ei ole pohjaton, pakko oli luoda jonkinlainen budjetti tällekin reissulle. Budjetti piti yllättävän hyvin ja ostoksiini ole äärimmäisen tyytyväinen. Tässä kaikki epämääräisessä järjestyksessä:

 
Twist Be tarjosi ihastuttavia Goodion luomuraakasuklaita ja pakkohan niitä oli ostaa! Matkaan lähti 61% mustikka, 58% sitruuna-lakritsi sekä 80 % erikoissuklaa. Erikoisen suklaasta tekee sen, että siinä on käytetty jotain harvinaisempaa laatua, mutta en muista asiasta sen paremmin. Nam nam nam!
 
Ehdoton suosikkini on näistä kolmesta tuo musta-keltainen eli sitruuna-lakritsi. Harmi vain, että sen makuyhdistelmä muuttuu sitruunasta tyrniksi. Mutta eiköhän sekin maistu ainakin lähes yhtä hyvälle. Kaikki muut on jo syöty, mutta erikoissuklaata olen vielä jemmannut ja sitä löytyy vielä pikkasen varastosta erityishetkiä varten.


Ja koska olen suuri raakasuklaan rakastaja, piti Leaderin osastolta ostaa vähän näitä mun herkku "arkisuklaita" varastoon. Aijai, nämä ovat kyllä suorastaan raakasuklaan aatelia! Maku on 10+!


Feelmaxin varvassukat oli pakko hommata. Varvassukat vaan ovat kaikista parhaimpia sukkia jalkaan. Jalat voi hyvin ja pienet varpaani kiittävät! Tuliaisiksi ostin myös miehelleni omat harmaat sukat. Puna-valkoraitaiset olivat hyvin mielenkiintoisella koolla varustettu, mutta myyjä vakuutti minut siitä, että koko käy minun 38 jalkaan ja näin kävi!


Hurraw:n tarjousta 3kpl/10 € ei voinut ohittaa, vaikka vielä on huulirasvaa reilusti jäljellä. Onhan ne huulirasvojen ykkösnimi eikä suotta. Kun moon balmia laittaa illalla, on aamulla huulet kunnossa. Viime viikolla ylähuuleni halkesi amorinkaaren kohdalta kipeästi. Laitoin kunnolla Hurraw moon balmia ennen nukkumaanmenoa ja halkeamasta ei ollut tietoakaan aamulla! Pakkohan sitä siis on olla aina varastossa :)


Sitten välillä terveyspuolen ostoksiin. Puhdistamon energiasmoothie lähti ostoskassiini edullisella hinnalla. Smoothie on ollut testissä aamuvuorossani, jolloin olen jo iloisesti klo 4.30 työn touhussa. Suurta energiapiikkiä en ole huomannut saavani, mutta on ainakin pirtsakka niin väriltään kuin maultaankin. Ei ole muodostunut suureksi suosikikseni, mutta varmasti tulee käytettyä.


Jolien osasto oli äärettömän kaunis kukkakattoineen ja ihanan raikkaan lookin ansioista. Nämä tuotteet olivat oikein virallisella hankintalistalla; Mia Höydön Silkki-vartalovoide sekä Ihana-kasvovoide. Molemmat aivan täydellisiä omalle iholleni ja Mia Höytö on lunastanut hiljalleen vakkarituotepaikkoja hyllystäni. Näiden tuotteiden myötä olen jo alkanut vakavasti miettimään, onko minusta tulossa yhden brändin nainen.... ehkäpä.


Laveran tuotteet olivat hurjat -40 %, mutta koska kaikki hyllyt pursuilevat, ei matkaan lähtenyt kuin  uudistetulla ilmeellä oleva shampoo. Shampoo on osoittautunut varsin hyväksi edulliseksi perusshampooksi. Hiuksista tulee kiiltavät, pehmoiset ja puhtaan ilmavat.


Warpaintin haastaja Black & White voitti taistelun ja sitäkin tuli otettua testiin. Eroa Warpaintin kanssa on se, että tässä ei ole mitään lisättyä makua (Warpaintissa on piparminttua, appelsiinin kuorta sekä sitruunamyrttiä), eli se on ihan täyttä ainetta. Pakkaus on hieman pienempi mutta hintakin oli kolmasosan kilpailijastaan. Muutaman kerran olen tuotetta käyttänyt ja onhan siinä oma twistinsä vetää suupielet mustaksi ja ihmetellä täysin mauttoman hiilen toimintaa. Tarkoituksena olisi ottaa kunnon tehokäyttökuuri lähitulevaisuudessa, jolloin voisin arvioida valkaisun tehoa.


Boho oli tietysti minulle tuttu juttu jo yhteistyön kautta, mutta oli todella mukava nähdä naiset ihan ilmielävinä oikeina ihmisinä. Muutama sana siinä tuli vaihdettua ja samalla nappasin meikkikokoelmastani kokonaan puuttuvan osasen; en omistanut puuteria lainkaan ennen tätä ostosta! Ihana hienojakoinen mineraalipuuteri, joka on niin ihanan kevyt että! Tykkään kovasti!


Zao löytyi ihan sattumalta aivan viimeisenä kojuna ja sieltäkin oli pakko ottaa kehuja saanut eyeliner testiin. pääsin jopa meikattavaksi, jossa minulle laitettiin tummanpunaiset rajaukset. Tummanpunaiset! Tällaiselle täysin mustaan luottavalle ja tukeutuvalle tyypille! Mutta uskotteko, että sävy oli aivan älyttömän hienon näköinen ja avarsi mieltä suuresti. Punainen eyeliner lähti harkintalistalle, mutta mustan kanssa olen jo täysin symbioosissa. Tässä eyelinerissa kaikki toimii; sivellin on sopiva, värimassa on sopivan paksua, riittoisuus aivan uskomaton ja pysyvyys on ensiluokkaista! Voin iloisesti kaikille ilmoittaa että nyt olen luonnonkosmetiikan eyelinerini löytänyt!


Messut olivat uskomattoman valtaisat, jotka sekoittivat hetkeksi tämän pienen ihmisen pään. Hyvällä tavalla. Toki kyllähän ne kaikki implantit ja botox-ruiskeet olivat kieltämättä hieman etovia, mutta kun vain käveli kovaa ohi, muistikuvat unohtuivat kaikkien ihanien luonnonkosmetiikan tuotteiden sekaan.

I Love Me - messut sopivat kaikille kauneudesta ja terveydestä kiinnostuneille henkilöille. Uskallan vannoa, että sieltä löytyy jokaiselle jotakin! Ensi vuonna uudelleen, suuremmalla budjetilla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti