9.12.2016

Jolie Box - Joulukuu

Minun jouluni alkoi jo eilen. Ensimmäinen joululahjani saapui ja sain luvan avata sen. Ihana isosiskoni on ostanut minulle joululahjaksi Jolie Boxin kolmeksi kuukaudeksi, alkaen nyt joulukuusta. Ihanaa!


Eilen heti työpäivän jälkeen kipitin pakettia hakemaan ja pieni perhosten kulku tuntui vatsassa. Uskomatonta, kuinka paljon se tietämättömyys paketin sisällöstä voi jännittää aikuista ihmistä! Kotiin päästyäni avasin tutun näköisen vaalean vihertävän laatikon ja olo oli kuin pikkuisena jouluaattona, ainut ero siihen, että tiedät varmasti että lahja osuu ja uppoaa :)


Kun boksi oli avattu, jännitys katosi kokonaan. Pieni into oli vielä tuotteita selatessa ja lappuja lueskellessa, mutta oli todella outoa huomata, että periaatteessa koko tällaisen jännitys-salaisuus-boksin juju on juurikin siinä avaamisvaiheen jännitysmomentissa ja sitten se katoaa, kun olet nähnyt sen.

No, mitä sieltä lootasta sitten tuli? Kaikkea ihanaa, joista mikään ei jää käyttämättä, eli osui ja upposi! Teemana on joulukuun boksissa Sparkle & Glow, sopivasti näin pikkujoulujen aikaan. Rentouttavaa, kuulasta ja hehkeää hemmottelupakettia siis tiedossa ihanalla kimalluksella!


Ensimmäisenä boksista osui silmääni Flow kosmetiikan mansikkamaito-naamiojauhe. Purkki on täysikokoinen ja ideana on se, että jauhetta sekoitetaan tippaseen vettä ja sitten nautitaan mansikan antioksidanteista sekä saven kaikesta hoitavuudesta. Tämä lähtee lähipäivinä testiin!


Toinen tuote mikä nappasi silmäni tiukasti otteeseensa oli Absolutionin La créme du teint, joka oli 15 ml putkilo. Koskaan en ole päässyt tuotetta testaamaan, joten tämähän tuli kuin tilauksesta. La créme du teint suojaa niin auringolta kuin ulkoisilta möröiltä, sisältää hurjasti kaikkia vaikuttavia aineita, jotka hoitavat, suojaavat, rauhoittavat, kirkastavat,... ja lopputuloksen pitäisi olla kuulas ja raikas. Kuulostaa todella lupaavalta :)


Lisäksi sieltä paljastui John Masters Organicsin shampoo ja hoitoaine. 30 ml matkakoot laventeli & rosmariini shampoota sekä citrus & neroli hoitoainetta. Tässä taas jälleen osui hyvin kohdilleen, koska kyseinen brändi on keikkunut mielessäni pitkään, mutta vielä ei ole tullut hommailtua mitään heidän tuotettaan testiin. Shampoon pitäisi tehdä hiukset kiiltäviksi ja hoitoaineen helpottaa käsittelyä. Matkakoot lähtevät viikonlopun reissulleni mukaan ja pääsee jo tänä iltana ensimmäiseen kokeeseen!


Kure Bazaarin kynsilakka löytyi myös valkoiseen pahviin käärittynä ja sävy on aivan ihana! Kuren lakathan ovat 85 posenttisesti luonnollista alkuperää, joissa on käytettyä esim perunaa sekä maissia ja niiden kestävyys on erittäin hyvä. Oikealta sävyltään (kuva vääristää) pehmeän ruusukultaisen sävyinen paljettilakka kirkaalla pohjasävyllä käy lähes kaikkien sävyjen kanssa todella hyvin. Lakka lähtee viikonloppuna testiin, se on varma!


Pienistä tuotteista pohjalta löytyi Alima Puren highlighter sävyssä whisper. Alima Pure on myös minulle täysin uusi tuttavuus, joten uusi tuote otetaan avosylin vastaan, vaikka en mikään suuri highlighter-fani olekaan. Jospa sitä sipaisisi hieman poskipäille ja katsoisi tuleeko sitä kaunista hehkua kasvoille....;)


Viimeisenä pohjalta käteeni osui Absolutionin näyte, joka on silmänympärysvoidetta. Voiteen pitäisi uudistaa, kirkastaa, kosteuttaa sekä freesata ilmettä. Katsotaan lunastaako Le soin regard lupauksensa.


Täällä ollaan siis seitsemännessä taivaassa, joka jatkuu helmikuulle asti! Voiko pienen ihmisen elämää piristää mikään näin paljoa, kuin pieni kosmetiikkaboxi, jonka sisältöä et tiedä?! Kyllä näköjään voi ja suosittelen tätä aivan kaikille kosmetiikasta kiinnostuineille! Ihana Jolie, kiitos kun olette tehneet tällaisen luonnonkosmetiikkafriikeille ja kiitos rakas siukku-liukku paketista!


Kosmetiikan täyteistä viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti