16.6.2016

Ode To Veera - huivi

Vihdoin sain sellaisen kuvan otettua, jonka kehtaan julkaista. Vieläkään ei värit ihan täsmää, mutta tärkeintähän on idea, eikö? Eli nurmilintu-huivin jälkeen jäi kauheat himikset tehdä myös itselle huivi ja päädyin tähän, kauniiseen ja yksinkertaiseen malliin. Parasta oli vielä se, että vanhoista langoista sain sopivasti luotua tämän yksilön, joten niin lankakoppani kuin lompakkoni kiittivät tästä projektista! :) 
 

Pituutta on noin 160 cm, syvyyttä suurinpiirtein 40 cm ja painoa 127 grammaa. Langat olivat Madame Tricote Golden-akryylilankaa, sävyinä fuksia-pinkki sekä puhdas valkoinen. Nelosen pyörö oli puikkona, jos oikein muistan. Ohje löytyy ilmaiseksi täältä.Tässä kuvassa sain värit toistettua kaikista parhaiten, eli pinkki on tumma jossa on glitterlanka seassa ja valkoinen on puhdas, jossa myös glitter matkassa koko ajan. Ainaoikein- sekä sileät osuudet erottuvat erittäin selkeästi ja tuovat mukavaa tekstuuria.Huivi istuu kaulaan todella hyvin ja laskeutuu kauniisti. Raidoitus tulee mukavasti esille ja mielestäni koko huivin design on erittäin hyvin suunniteltu. (Sisällä kuvattuna värit heittäytyivät omituisiksi, mutta ei kiinnitetä siihen enempää huomiota). Tykkään!

2 kommenttia:

  1. Onpa pirteä huivi! Tykkään. :) Kiitos linkistä blogiisi. Liityin mielelläni lukijaksesi. Tervetuloa kylään myös aarreaukustille myöhemminkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos LeenaS! Tervetuloa lukijaksi :) Ja kiitos kutsusta, tulen varmasti vierailulle aarreaukustille taas!

      Poista