9.6.2016

Kuukauden Tuote 6/2016 : Lavera Illuminating Eye Cream

Huh, taas pääsi kuukausi vaihtumaan niin, ettei tajunnutkaan! No, kuitenkin tämän kuun tapaus oli aikas nopea ja helppo valinta, koska tämä tuli ja pelasti minun silmänympärykseni allergisoivalta reaktiolta. Joten, pidemmittä puheitta, tässä kesäkuun kuukauden tuote:

 

Lavera Naturkosmetik on saksalainen luonnonkosmetiikkayritys, jonka tuotanto ja tuotekehitys on ollut alusta asti Hannoverin alueella. Lavera-sana on latinaa ja tarkoittaa totuutta. Luonnollisuus ja puhtaus ovat olleet heidän kauneudenhoitoideologiansa aina.

He valmistavat laajan kirjon eri tuotteita 25 vuoden kokemuksella, kuluttajaystävällisin hinnoin. Heidän kaikki tuotteensa on NaTrue-sertifioituja ja he käyttävät yli 300 luomutuotettua raaka-ainetta, joista yli 200 on heidän omilta viljelmiltään. Laveralta löytyy jokaista ihotyyppiä huomioden, yhteensä noin 200 tuotteen valikoima, joten varmasti löytyy kaikille jokin sopiva tuote. Tuotesarjoja on niin lapsille, koko perheelle, herkkäihoisille, ikääntyville,...


Illuminating eye cream, helmiäisen koostumuksensa ansiosta, on heti ilmettä kirkastava, tummia silmänalusia häivyttävä silmänympärysvoide. Voide sisältää oliiviöljyä, sheavoita, risiiniöljyä, karpalouutetta, luomukofeiinia ja paljon muuta. Esimerkiksi kofeiini kiinteyttää, häivyttää pieniä juonteita kuin piilottaa väsymyksen merkkejä. Lisäksi se sisältää kolmivaikutteisen Lavere-yhdisteen, joka antaa silmänympärysiholle kolminkertaisen kosteutuksen ja näin ollen säilyttää ihon nuorekkuuden pidempään. Tämä voide voitti myös Cosmopolitanin vuoden 2016 paras luonnonkometiikkatuote- palkinnon!

Tuote on pakattu pikkuputkiloon ja vetoisuus on 15 ml. NaTrue-sertifikaatti komeilee paketin päällä sekä tuubissa näkyvällä paikalla. Itse tuubi on mielestäni erittäin mukava ja näppärä käyttää, annostelu on helpompaa kuin pumppupullossa, joka pruikkasee milloin minkäkin määrän ulos. Tuubimuodossa, pystyt hyvin säätelemään, kuinka paljon voidetta sormenpäällesi haluat.

 
Voide on erittäin helmiäistä ja aluksi sen ajattelin olevan hiukan liian "glitteriä" omaan makuuni. Kuten kuvastakin huomaatte, voide todella on helmiäistä ja hohtaa voimakkaasti. Tällaista en ollut aiemmin tavannut. Kunnolla tuoteen levittämisen jälkeen lopputulos näytti kuitenkin tältä:
Kaunis, kevyesti hohtava iho. Laveran voide levittyy todella helposti ja ketterästi, imeytyy samantien ja ilme on heti fressimpi. Kun todellakin omaan kunnon mustat silmänaluset, tämä tekee niihin huomattavasti piristävämmän lookin. Meikin levityksen kanssa ei ole ollut ongelmia, vaikka melkein heti olen meikkituotteita päälle levittänyt. Mitään juonteita häivyttävää ominaisuutta en ole huomannut, mutta enpä sitä juuri ole tarvinnutkaan, vaikka kai sitä näin kolmekymppisenä pitäisi alkaa enemmän kiinnostumaan noista rypyistä... Mutta  iho on tuntunut hyvin kosteutetulta, pehmeältä ja hyvinvoivalta, ja ne on ne kriteerit mitkä itselleni riittää.

Laveran illuminating eye creamia voi ostaa monesta eri paikasta, tässä muutama vaihtoehto:
Ruohonjuuri 22,65€
Biodelly 21,90€
Hyvinvoinnin tavaratalo 21,50€
Sokos 20,90€
K-Citymarket 18,90€ (ainakin Tampereen Turtola)


Todellakin, kuten alkusanoissa mainitsin, ostin tämän tuotteen pelastukseksi, kun aloin herkistymään aiemmin käyttämälleni Helixiumin silmänympärysseerumille. Joka kerta Helixiumin laiton jälkeen, poskipääni muuttuivat aivan hehkuvan punaisiksi ja lämpimiksi. Alussa en tätä itse edes tajunnut, usein levitin voiteen illalla vasta sängyssä ja aamuisin olen voiteen jälkeen syönyt aina aamiaista. Eli, en ole ollut peilin edessä näkemässä vaikutusta. Mieheni tokaisi minulle ensimmäisen kerran asiasta, mutta pistin sen saunan piikkiin, mutta kun sen alkoi tapahtumaan joka ilta, ja lopulta myös silmäluomeni alkoivat kutiamaan, seurasin tilannetta ja lopetin tuotteen käytön. Punoitus sekä kutina lakkasivat, joten en voi kuin surukseni todeta Helixiumin aiheuttaneen minulle jonkin asteisen allergisen reaktion. Turtolan Citymarketissa pyörittyäni, huomasin ilokseni sinne ilmestyneen Laveran myyntiständin ja nappasin pelastajani sieltä matkaan mukaan. Nyt olen hyvin tyytyväinen tilanteeseen, mutta tietysti pieni varaus on päällä, tulevat viikot sen sitten näyttävät, käykö voide varmasti vai ei. Tähän saakka ainakin kaikki näyttää erittäin hyvältä!!


Sädehtivää loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti