7.9.2015

Sante - silmämeikin poistoöljy

Luonnonkosmetiikan ripsivärit ja rajaukset on suhteellisen helppo saada poistettua. Ei ole vedenkestävyyttä riesana, joten kaikki on näppärästi vesiliukoisia. Olen tähän saakka selvinnyt ihan perus suihkussa käynnillä tai kasvojen eri pesuaineilla. On ollut misellivettä, puhdistusvaahtoa, kasvosaippuaa. Silmäni on kuitenkin sen verran herkät, että varsinkin misellivesi kirveli usein silmissäni ja muutenkin silmänympärykseni hiukan ärsyyntyvät joka kerta puhdistuksen jälkeen.

Siispä päätin hommata pelkästään silmämeikille tarkoitetun puhdistustuotteen. Öljyn muodossa oleva puhdistusaine saataisi olla silmilleni paras ja hellävaraisin vaihtoehto. Löysin aivan mahtavan yksilön, joka ei hinnallaan päätä huimaa. Todellinen löytö!


Sante osui biodellyn verkkokaupassa silmiini, hintaan 9,45 €. Edullinen hinta suhteessa muihin puhdistustuotteisiin sekä öljymäinen koostumus saivat aikaan helpon ja nopean ostopäätöksen. Lisäksi sen luvataan poistavan myös vedenkestäväkin meikki, jos joskus sillekin ominaisuudelle on tarvetta.

Santen silmämeikin poistoöljy sisältää granaattiomenaa, aloe veraa, jojobaa, mantelia, auringonkukkaa, risiiniä, sekä muita öljyjä, uutteita ja eteerisiä öljyjä. Tuoksu on pehmeä ja mieto, eikä ainakaan itselläni ärsytä silmiä laisinkaan. NaTrue- sertifikaatti löytyy ja 100 ml pullo on sopivan pieni, mutta erittäin riittoisa.

Otan tuotetta kevyesti kostutetulle vanulapulle, pidän muutaman sekuntin silmän päällä ja pyyhin puhtaaksi. Ei hinkkausta, kaikki meikit lähtee todella vaivattomasti ja nopeasti. Sen jälkeen huuhtelen silmät kevyesti vedellä ja pesen lopuksi kasvot valitsemallani puhdistustuotteella. Tässä öljyssä on kaikki osa-alueet kunnossa, joten peilikaapissani on aina paikka tälle pikku tehopakkaukselle :)


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. emulgoiko öljy lämpimän veden kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestä! Mielestäni ei mitenkään pahemmin, huuhtelun jälkeen silmänympärys tuntuu pehmeältä ja joustavalta, kuin juuri kasvoöljyn jälkeen. Ei jää mitään rasvaista pintatunnetta.

      Poista