22.9.2015

Hyvää 1-v Syntymäpäivää!

Tänään on tarkalleen tasan vuosi, kun olen ensimmäisen postaukseni tehnyt :) Äkkiä tuo aika on vierahtänyt. Muistan vieläkin sen päivän, kun loin bloggeriin profiilin ja aloin suunnittelemaan blogini ulkoasua, tein sitä tuntikausia, kunnes sain siitä mieleiseni. Heti seuraava aamuna sitä piti tietysti muokata vielä, mahdollisuus kun siihen oli! Se suuri jännitys ja innostus, se ei ole onneksi kadonnut vieläkään :)

Jollain tapaa tätä mahtavaa tapahtumaa piti juhlistaa kotipuolessakin, joten 1- vuotis synttäreiden kunniaksi, leivoin kakun teemaan sopivaksi:Pohja on gluteeniton kääretorttupohja, josta sain pienten kehittelyjen jälkeen kahden välin kakun väkerreltyä. Sisällä on itse tehtyä lemon curdia sekä vadelma-mascarponetäytettä, molempien ohjeet löytyy ihanilta kinuskikissan sivuilta. Päällä on ihan normia vispikermaa ja neonrakeita sukan raitoina :)
Tuo vadelma-mascarponetäyte on muuten sitten sellaista, että kannattaa varautua kuppien kaapimishulluuteen, sen verran hyvää se on! 


Muita synttäriuutisia. 
Viikonlopun huhkittuani, sain vihdoin ja viimein sukkaohjeeni valmiiksi! Jee!
Tulen julkaisemaan ohjeen täällä blogin puolella jossain vaiheessa syksyä, sopivissa ja loogisissa osissa. Lisään sen myös ravelryyn jossain vaiheessa. Niistä ilmoittelen kyllä myöhemmin. 

Ohje on mahdollista saada myös PDF:nä, pyydä vain joko suoraan sähköpostin kautta tai kommenttiboksissa, niin lähetän sen sinulle. Sähköpostini : r.villasukissa@gmail.com


Eikä siinä vielä kaikki.....Synttäreiden kunniaksi arvotaan, omalla uunituoreella ohjeellani tehdyt, kuvan palmikkosukat yhdelle onnekkaalle. Koko on 38-39. 

Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 27.9. klo 23.59 saakka. 
Arvonta suoritetaan ja julkistetaan maanantaina 28.9. omassa postauksessaan.

Osallistu siis pistämällä kommenttia alle. Liitä kommenttiisi toimiva sähköpostiosoite, jotta saan sinuun yhteyden :)


Onnea arvontaan!


6 kommenttia: