18.8.2015

Piparisukat

Oman ohjeen testailua ja mittailua varten tehdyt sukat ja hyvin onnistui :) Opittiin taas lisää asioita tämän projektin myötä ja muutama uusi juttu tui esiin ohjeen hiomista varten. Aina on jotain, millä voi parantaa suoritustaan :)


Nelosen puikot oli työskentelyssä mukana ja lankoina 7-veljesten loppuja. Lankaa kului 74 grammaa, ihanaa! Taas muutamat jämälangat ovat poissa, kiitos biscuit and jam- raitageneraattorille.

Kuten jo aiemminkin on varmasti käynyt ilmi, rakastan biscuit and jamin raitageneraattoria, kun langanloput ovat historiaa sen avulla. Jo 4-5 sukat on tuon generaattorin avulla tehty ja aina on langat mennyt todella tehokkaasti loppuun. Näidenkin lankojen kanssa tuskailin pitkään, kunnes generaattori tuli ja pelasti :)


Taas lähtee uutta sukkaa testailumielessä tulille, joten sukkatapaamisiin :)

2 kommenttia:

 1. miksi pipari sukat? mistä nimi tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni piparipoika/-tyttö tuli ensimmäisenä mieleen kun tein näitä... En tiedä miksi, mutta niin vain kävi. Kai tuo ruskea muistutti piparia ja sitten hieman valkoista kuorrutetta ja punainen tonttuhattu. Mieleni on hyvin kuvituksellinen :)

   Halusin myös jonkun muun otsikoksi, kuin aina käyttämäni "kärjestä aloitetut sukat". Niin se piparisukka-nimi sitten syntyi :)

   Poista