14.8.2015

Kameralaukku

Olen jo aikoja sitten päättänyt tehdä kameralleni laukun, ihan itse. Kaupastahan saa vaikka minkälaisia ja -näköisiä, mutta jotenkin ne eivät ole "kutsuneet" minua. Hinnat näillä laukuilla on myöskin mielestäni yllättävän korkeita, joten siitäkin syystä tahdoin tehdä oman, uniikin kameralaukkuni :)

Kierrätys oli tämän projektin pääteema. Pehmusteeksi valikoitui pois heitettävien rintsikoiden kuppiosat, lämpöeristeeksi jalassa pysymättömät thermosukkikset ja
vuoreksi ihanan pehmeä, vuosien varrella venähtänyt t-paita. Kaavat tein mainoslehdestä. Tarranauhaa löytyi kätköistä.

Päällinen oli ainoa, jonka jouduin ostamaan. Halusin siitä vettä hylkivän, joten valitsin vahakankaan. IKEA toimi tässä asiassa vallan mainiosti ja sieltä osui silmääni mieluinen vaihtoehto, hintaan 2,30€. Se oli siis summa, jonka jouduin laukustani maksamaan. Ihan kohtuullista, eikö? :)


Halusin luoda kunnon kontrastin vuoren ja päällisen välille ja mielestäni tämä violetti-oranssi toimii erittäin hyvin yhteen.Sisus on pehmeä ja joustava, noin 1 cm paksuinen. Se on juuri oikean kokoinen kameralleni, joten heiluminen on estetty ja laukun koko pysyi minimissä :)Nyt ei muuta kuin ulkoiluvaatteet päälle ja ulos kuvailemaan :) Kuvauksellista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. sä oot hirmu taitava! ihan mielettömän upee kameralaukku ja kekseliästä käyttää vahakangasta! Pointsit sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vahakangas on helppoa ommella ja suojaa tuulelta ja tuiskulta tarvittaessa, siksi sen valitsin materiaaliksi.

   Poista
 2. vain nainen voi olla noin kekseliäs!

  VastaaPoista
 3. vain nainen voi olla noin kekseliäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Tämä projekti on kyllä täysin omassa päässä kehitelty. Mr. Ripsivärivillasukka ei osallistunut tähän millään tavalla.. :)

   Poista