8.11.2016

Kauneusilta Keidas By Lumossa - vieraana Mia Höytö


Tämän postauksen teko on kyllä venynyt ihan liian pitkään. Tampereen ihanassa Keidas By Lumossa oli 23.9. kauneusilta, jossa esiintyjänä oli Mia Höytö. Olen osallistunut aiemminkin Keitaan järjestämään asiakasiltaan, silloin vieraana oli Katja Kokko. Illasta jäi niin hyvä maku suuhun, että innolla olen odottanut uusia sopivia iltoja tulevaksi.

Missään vaiheessa en ole ollut  kovinkaan kiinnostunut Mia Höytö-brändistä sen kummemmin, mutta kun paikan päälle pääsee ihan livenä näkemään ja kuulemaan, pakkohan sitä on tutustua ja lähteä katsomaan! Mieli saattaisi muutua tämän illan jälkeen..

Keidas By Lumon tilaisuudet ovat ihanan intiimejä, mutta silti tarpeeksi anonyymeja ja tilaa antavia. Sinulla on mahdollisuus kuunnella ja katsella, imeä tietoa itseesi ja olla lumoutuneena kulloiseenkin esiintyjään. Pakko ei ole osallistua kaiken maailman keskusteluihin, mutta silti sinulla on siihen halutessasi mahdollisuus hyvinkin rennolla otteella.


Tällä kertaa oli tosiaan ensimmäisenä suomalaisena merkkinä ECOSERT-sertifikaatin saanut Mia Höytö kertomassa taipaleestaan ja innostuksestaan luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Kuinka hän käyttää vain tarkoin valittuja raaka-aineita, satokaudet huomioon ottaen sekä pohjoisen superaineita hyödyntäen. Aina ei ole itsestäänselvyys, että jotain raaka-ainetta olisi saatavilla. Se myös jäi mieleeni voimakkaasti, kuinka hän panostaa pakkauksiin ja jopa vuosikausia yhden tuotteen täydelliseen koostumukseen ja toimivuuteen. Se panos ja intohimo, se jäi mieleeni.

Mia Höytö oli erittäin ammattitaitoisen, suloisen hymyileväisen ja sympaattisen oloinen nainen, josta loisti luonnonkosmetiikan tuomat hyödyt. Mielestäni koko henkilö hehkui niin iholtaan kuin hyvinvoinniltaan koko esiintymisensä ajan.

Istuimme ystäväni kanssa vierekkäin ja imimme tietoa kuin rutikuivat pesusienet. Saimme suuria ahaa-elämyksiä ja huomasimme molemmat suuren innostuksen nousseen kyseistä brändiä kohtaan. Asiat saivat aivan eri mittasuhteet ja näkökulmat, kun kuulee itse henkilökohtaisesti, miten ja mistä tuotteet on tehty, miten paljon niihin nähdään vaivaa ja kuinka oikeasti joku seisoo niiden tuotteiden takana. Kun sille hyllyllä töröttävälle purtilolle tulee tarina ja kasvot, se alkaa elää ihan eri tavalla!

Mia paljasti jymyuutisen esiintymisensä loppupuolella; I love me-messuilla paljastettasiin kaksi uutta tuotetta tuoteperheeseen. Katsoimme ystäväni kanssa toisiamme silmiin ja siitä innostuneena päätimme lähteä messuillekin! Liput tulikin varattua seuraavana päivänä niin messuille kuin junaankin :)

Mian kuuntelun jälkeen oli jälleen kerran se ihmisen heikkouden mittari, eli ostosten aika mukavalla alennuksella. Jos pussin nyörit olisivat antaneet periksi, koko sarja olisi lähtenyt matkaani, mutta (epäonneksi) tilin saldo pakotti pysymään rauhallisena valinnoissani. Matkaan nappasin VALO-silmänympärysvoiteen, joka on vakuuttanut minut toimivuudellaan. Lisäksi pienessa lahjakassissa oli matkakokoinen IHANA-kasvovoide, joka myöskin soveltui iholleni kuin valettu ja matkakokoinen pullo hupenikin pikavauhtia. Niistä lisää tulossa lähiaikoina.

Kuten varmaan olette huomanneet, kameraa en ottanut matkaani mukaan, joten kuvat ovat toissijaisessa asemassa. Kuulun sellaiseen ihmisryhmään, että vaikka bloggailen, tapahtumissa haluan saada kaiken mahdollisen irti, enkä halua menettää mitään sen takia, että keskityn vain kuvaamiseen. Miasta olisi tietysti ollut kiva saada kuva tänne, mutta no, kaikkea ei voi saada! :)

Jälleen kerran olin sydän pullollaan iloa ja onnellisuutta Keitaan järjestämän illan jälkeen! Jotenkin se henki ja tunnelma, henkilökunta Tiina ja Miia... Koko se paketti vaan saa tällaisen pienen ihmisen niin onnelliseksi <3

Kiitos Keidas By Lumo, jälleen kerran!
 
P.S. Pian näemme, sillä torstaina on jälleen kauneusilta tiedossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti