16.7.2015

Väripariterapiaa

Olen syönyt kynsiä ja hiuksia vahvistavaa ravintolisää nyt kuukauden päivät. Suurta kynsien vahvistumista ei ole vielä havaittavissa, mutta kynnet ovat alkaneet kasvamaan huomattavasti nopeammin. Nyt kynteni on jo sopivan mittaset myös kynsilakkojen käyttöön. Eilen putsasin kynteni vanhoista lakan jäämistä ja annoin mieheni päättää, mikä olisi seuraava lakka mitä laittaisin. Omistan jonkin verran kynsilakkoja, joten vaihtoehtoja oli reilusti eri väreissä.

Ensimmäinen ehdotus tuli kuin apteekin hyllyltä; sinistä! No, sininen lakka on juuri sopivasti ollut hetken jo loppu, joten tarjosin turkoosia. Se sai hyväksynnän, vaikka sininen olisi ollut paras. No aloin valmistautumaan lakkaamaan, kunnes Mr. Ripsivärivillasukka ilmoitti: Mä lakkaan ne sun kynnet, kun sä et osaa! Sä jätät aina sitä kynttä sieltä reunoilta näkyviin. Mä lakkaan ne.

Hetken mietittyäni, annoin luvan ja hän sai tehdä millaiset kynnet hän halusi. Ihan pelkät turkoosit ei tullut, mutta hienot kun mitkä, katsokaa vaikka:


Joka kynsi onkin erivärinen, paitsi keksisormet ovat turkoosit. Joka kynteen piti saada laittaa myös hileitä. Toteutus meni tarkan suunnittelun mukaan, eikä virheitä tapahtunut lainkaan. Siinä lakkailun lomassa, Mr Ripsivärivillasukka ihmetteli, miksi tähän hommaan pitää joidenkin käydä jotain kouluja... Hän lakkaa ensimmäistä kertaa ja nää kynnethän ovat ihan pro-tasoa! Ei se niin vaikeeta ole!
Tässä kuvassa näkyy peukalot hieman paremmin. Tuo hopea peukalo, jossa on mustaa hilettä on oma suosikkini, vähän kuin seepranraidat olisi tehty :) Mr Ripsivärivillasukan sydäntä lähellä ovat juurikin nuo turkoosit keskisormen kynnet.


Eilen alkuillasta saatiin hyvät naurut, yhteistä aikaa, hauskaa tekemistä ja ennenkaikkea VÄRIPARITERAPIAA!

Suosittelen kaikille sadepäivää viettäville pariskunnille, antakaa miestenne lakata ja koristella kyntenne, saatatte yllättyä positiivisesti ;)Värikästä loppuviikkoa!2 kommenttia:

  1. Aikas hienot näin kynsiteknikon silmin katsottuna. Joko Mr. Ripsivärivillasukka on salonkia perustamassa vai tyytyykö omaan kynsiblogiin ensi alkuun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Viesti on välitetty Mr. Ripsivärivillasukalle ja hymy nousi huulille... Saa nähdä mitä tästä seuraa, alussa varmaan kanavana toimii kuitenkin ihan vain tämä minun blogini :D

      Poista