22.1.2017

Jolie Box - Tammikuu

Vähän myöhässä tulee tämä postaus, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikö? Jolie Box tupsahti postiin jo muutama viikko sitten ja nyt on jo hieman tuotteitakin ehditty testailemaan. Tässä kuussahan boksin sisältö oli täynnä tuotteita, joita heiltä kysellään päivittäin. Mielestäni sisältö oli mielenkiintoinen ja innoissani olen tuotteita käyttänyt ja tehnyt omia arvioitani. Boksin sisältähän paljastui nämä kutkuttavan mielenkiintoiset tuotteet:


Alima Puren sävyttävä huulivoide, Evolven kevyesti asteittain ruskettava kosteusvoide, NYRin deodorantti, Zuiin ripsari, Terre d'Ocin voide sekä seerumi- ja meikkivoide-näytteet. Kaikki brändit olivat jo entuudestaan tuttuja, mutta Zuiita lukuunottamatta, kaikki olivat täysin uusia tuotteita. Innolla otin siis paketin vastaan ja aloin tutustumaan tuotteisiin.

 
Alima Pureen taisin tutustua heti ensimmäisenä ja sipaisin huulivoidetta huuliini. Sävy on nimeltään Daisy, joten tämä todella osui kohdalleen! Voide on aivan ihanan pehmeän ja hoitavan tuntuinen. Tuntuu huulissa enemmän huulipunalta kuin liukkaalta huulirasvalta, mutta tunne on hyvin luonnollinen eikä lainkaan tahmainen. Ihastuin koostumukseen ensikokeilulta, paras koostumus mitä olen koskaan tavannut missään huulituotteessa.
 
Voide sisältää kurpitsansiemenöljyä, kaakaovoita, granaattiomenansiemenoljyä, jojobaöljyä, oliiviöljyä, candelillavahaa ja paljon kaikkea muuta ihanaa. Huulet saavat niin vitamiineja, antioksidantteja, kosteutta kuin suojaa kuivumiselta. Joten ihastuttava koostumus on näillä ainesosilla selitetty! Ensikokeilun aikana tunsin pientä "kihelmöintiä" huulillani joten veikkailin tuotteen sisältävän piparminttua ja INCI-listaan tutustuttuani löysin kyseisen aineen luettelon lopusta! (Jollain tasolla ollaan siis kehitytty ainesosien tunnistamisessa). Tunne huulissa on hauska, virkistävän kihelmöivä, mukava ja hilpeyttä herättävä.
 
Sävy huulissa on hyvin mieto, joten tätä voi laittaa huoletta ilman peiliäkin. Tosin jos sitä levittää aivan valtoimenaan yli huulien rajojen, saat hyvinkin helposti rohtuneiden huulien näköiset tapaukset (testattu on). Kuvaa huulillani en viitsinyt ottaa tällä kertaa, koska flunssa on tehnyt tehtävänsä. Alima Pure tulee varmasti päivittäiseen käyttöön, kunhan nuhan rohduttama nenänaluseni paranee. Tällä hetkellä kyseinen alue ei tarvitse enää yhtään enempää punoitusta lisävää ainetta.
 
 
 
Evolven astettain ruskettava kosteusvoide on muun muassa sheavoita, auringonkukansiemenöljyä, papaijaa, kaakaovoita ja aloe veraa sisältävä tuote, joka on 99 prosenttisesti luonnollinen. Tämä onkin ainut tuote, jota en ole vielä testannut. Tai no, jos rehellisiä ollaan, lukematta tuoteselostetta, luulin voiteen olevan jotain muuta. Luulin siis, että se tuo samantien pientä sävyä iholle. Läimäsin sitä siis läntin käsivarteeni ja koitin saada valon kanssa siihen jotain värieroa sävyttämättömän käsivarteni kanssa. En huomannut mitään ajan edetessä, jolloin tartuin tuoteselosteeseen. Hupsis, sehän olikin astettain ruskettava eikä sellainen samantien-tuote. Kävin käsipesulla, nauroin omalle tyhmyydelleni ja tuote unohtui hyllylle. Tänään olisi tarkoitus aloittaa testikierros pakasteseitin-värisille säärilleni. Katsotaan, mitä niille tapahtuu lähipäivien aikana, stay tuned :)
 
 
Tämä oli erittäin iloinen yllätys paketissa, NYRin uutuusdeo! Ihastuttavan pirtsakka piparmintun ja limen tuoksumaailma vei minut mennessään. Kätevä roll-on ja materiaali on sopivan litkuisen paksua, jotta aines siirtyy pullosta kainaloon, mutta ei valu pitkin poikin kylkiä. Dödö on täysin alumiiniton, bambuun ja eteerisiin öljyihin perustuva paketti, jolla kainaloiden pitäisi tuoksua raikkailta 24 tuntia.
 
Sipaisin tätä vapaapäivänä kainaloihin suihkun jälkeen ja normaalisti kotona oleskellessa, hieman alennusmyynneillä pyöriessä ja rauhallisesti koirulin kanssa ulkoillessa, tuoksu oli illalla edelleen raikas ja ihana tuoksuinen. Seuraavana päivänä lähdin töihin ja laitoin tätä hyvillä mielin. Oli hieman kiireisempi päivä ja välillä päivän mittaan oli ihan lämmin työskennellessä. Surukseni jouduin pettymään pitävyyden suhteen, kun työvaatteita pois vaihtaessani, huomasin deodorantin pettäneen. Hien hajuksi sitä ei vielä voinut sanoa, mutta tuoksu ei ollut enää raikas ja ihastuttava vaan hiljalleen hien hajuksi muuttuva tunkkainen tuoksu. Voi surku! Olin niin innoissani tästä; ei ärtymistä, tuoksu miellytti, koostumus ja käyttö toimi ykkösluokkaisesti, mutta kun ei ole luottoa niin ei ole luottoa. Tästä tuli siis kotona pidettävä vapaapäivien deodorantti, jonka tuoksusta huumaannun vain kotisohvalla.
 

Tämä tulokas olikin jo vanha tuttu, joka ei ole koskaan saanut minua syttymään. Zuiin Maxi Lash Mascara on jo kulttimaineen saanut ripsiväri, jota on hehkutettu vaikka ja missä. Zuii on ihana australialainen brändi, joka on korkean luomuprosentin omaavalla kukkaismeikkisarjallaan hurmannut Suomen kamaralla jo monta vuotta. Pigmenttirikkaat ja hellävaraiset tuotteet ovat myös minun mieleeni, huulipunat ja luomivärit eritoten, mutta jostain syystä ripsivärien kanssa on ollut toisin. Kaikki kokelaat ovat varisseet poskilleni, massa on ollut liian kuivaa omaa makuuni ja tulos ei vain ole ollut mieleinen.

Zuiilla on ollut ongelmia erissään ja tämä varisemis-ongelma on myönnetty ihan heidän päässäänkin. Nyt ei ongelmaa pitäisi enää olla, mutta uudenkin erän tuote varisi. En siis tiedä, olenko onnistunut saamaan vieläkin ns. "viallista" erää vai onko asia yksinkertaisesti vain niin, että me emme pääse Zuiin kanssa yhteisymmärrykseen ja tuote ei vain sovellu minun silmilleni. No, tälle käyttämättömälle mascaralle on jo suunnitelmia, joten ei hätää siitä, etteikö sille käyttäjä saataisi :)
 

Sitten tämä ihanuus. Kosteusvoide täynnä kosteutta ja pehmeyttä sheavoista joka tuoksuu joltain tutulta, olisiko karvasmanteli? En tiedä, mutta tuoksu on voimakas, samaan aikaan hieman ärsyttävän voimakas, mutta kuitenkin jollain tavalla huumaava ja mukaansa tempaava. En yleensä pidä tämän tuoksuista voiteista, mutta joku juju tässä on, koska tätä voidetta on tullut nyt flunssa-aikana leviteltyä pitkin poikin ihoani, jopa hätätapauksessa pahasti rohtuneelle nenänalus-iholleni. Ja aina on ollut pehmoinen ja joustava iho tämän jälkeen. Tykkään!


 Paketin viimeisimpinä lituskan mallisina yllätyksinä oli Terre d'Ocin seerumi kasvoille sekä Zuiin nestemäinen meikkivoide. Zuiita löytyykin jo omasta takaa, joten tämä oli ihan tuttu tuote, mutta Terren seerumi lähtee joku ilta kokeiluun.
 
Jälleen sain kokea kutkuttavia hetkiä noutaessani pakettia ja se avaamisen riemu, kunpa näitä tulisikin useammin!! Tammikuun boksi oli iloinen piristys flunssan keskelle, joten helmikuu tervetuloa, sinua odotetaan jo kuumeisesti!! :)
 



5 kommenttia:

  1. Kiva kun on löytynyt hyviä tuotteita. Toivottavasti täältä etelästä löytyy kans jotain testattavana.. Etsintä on käynnissä. T:liukkulisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helou isoliukku! Ottakaa te siellä auringosta väriä sääriin, minä testailen Evolven sävyttävää täällä Suomen kamaralla.. Katotaan kummalla on päivettyneemmät sääret, kunhan tuutte takasin sieltä maan ääristä! :)Ja uudet testattavat kiinnostaa aina, kuten hyvin tiedät.... ;)

      Poista
    2. Voitan ainakin aurinkoihottuman määrässä ja punaisessa vivahteensa. Rusketus muistuttaa lähinnä tätä ��

      Poista
  2. Kiva lukea juuri tällaisia kirjoituksia, joissa kerrotaan kokemuksia tuotteista. Minua jäi kiinnostamaan sävyttävä huulivoide. Joskus sellaisen voisin hyvinkin ostaa omaan arkikäyttöön. Kokemuksesi Zuiin ripsiväristä taitaa olla melko yleinen. Joko siitä ripsarista tykkää tai ei. Luulen, että itse kuuluisin niihin ei-tykkääjiin, sillä en pidä kuivista ripsareista sitten yhtään. Ne eivät vaan levity nätisti! Enpä malta odottaa kirjoitustasi Avrilin ripsareista ja oletkohan jopa testannut ne molemmat: volume ja se toinen "le mascara" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos kommentista! Tuo Alima Pure oli kyllä todella positiivinen yllätys, voin lämmöllä suositella :)

      Avrilin ripsareista olen molemmat testannut erittäin hyvin ja ne on tulossa pian testituloksineen eetteeriin, pysyhän kuulolla :)

      Poista