6.2.2017

Kuukauden Tuote 2/2017 : Avril - Le Mascara Volume

Flunssat sun muut häsellykset söivät sen verran naista, että joulukuun sekä tammikuun kuukauden tuotteet jäivät valitsematta. Tosin, ei tässä missään armottomassa räkätaudissa mitään uutta ole suuremmin jaksanut edes testailla. Mutta nyt on flunssa jo lähes selätetty, saatu hirmuisesti uutta energiaa ja intoa julkistaa tämän kuun kruununperijä! Hyvät naiset ja herrat, tämän kuukauden ehdoton ykkönen on:

 

Avril Organic, tämä ranskalainen uutuus, on erittäin budjettiystävällinen ja laadukas luonnonkosmetiikkasarja. Heidän arvoihinsa kuuluu se, että kaikilla on varaa heidän tuotteisiin, ekologisuus on avainasemassa sekä laatu on ensiluokkaista. Tuotteissa on herkät tuoksut, koostumus sekä kestävyys huippuluokkaa. Kaikki heidän tuotteensa on ECOCERT-sertifioitu ja vähintään 10 prosenttia on luomutuotantoa. Eläinkokeita ei myöskään sallita missään muodossa.

Le Mascara Volume sisältää karnaubavahaa, mehiläisvahaa, acaita sekä riisivahaa, jotka muodostavat ripsiä hoitavan ja suojaavan mascaran. Ainesosista 98,8 % on luonnollisia raaka-aineita ja 62,73 % luomua. Tuoksu on aika perinteisen ripsivärin oloinen, mutta kuitenkin raikas ja haihtuu nopeasti. Omissa silmissäni tuoksu ei ole aiheuttanut mitään oireita. Pakkaus on mustaa muovia, hyvin pelkistetty, yksinkertainen ja hylsy vetää ripsivärimassaa sisäänsä 10 ml. Säilyvyys on 6 kk avaamisen jälkeen.


Harjaosa on kartionmallinen, suurehko ja pullea juuresta, kapeneva ja ohut kärjestä. Harjalla on helppo sutia väriä jokaiseen ripseen, koska harjan ohuempi pää nappaa kyytiin niin lyhyet kuin reunimmaisetkin ripset. Massaa harjaan tulee mielestäni sopivasti ja kahdella kerroksella saa aikaan kauniin ja näyttävän lopputuloksen.

 
Kuvassa on kaksi kerrosta levitetty. Ripset ovat siistit, mitään klimppejä ei tule ja varisemisesta ei ole tietoakaan. Pituutta saattaa tulla hieman lisää, mutta ennemmin puhuisin volyymista ja intensiivisyydestä. Sävy on syvän musta ja kestävyys lähes vedenkestävän tasoa! Iso peukku ylös!
 


 Taivutuksen jälkeen ripset suoristuvat hieman, mutta todella monen testailun jälkeen, olen ollut tulokseen joka kerta tyytyväinen :) Sateet tai hikoilut eivät ole haitanneet tämän ripsarin käyttöä, vaan silmät näyttävät aina yhtä hyviltä, korkeintaan ulkonurkasta löytyy pienen pieniä jälkiä.

Jos jotain miinusta pitää tästä sanoa, niin se on sen erittäin hyvä pysyvyys. Se on jopa niin hyvä, että sen poistaminen aiheuttaa välillä harmaita hiuksia. Suihkussa tai saunassa käynti ilman kunnon keskittynyttä silmien hinkkaamista, jättää siilmät mustiksi. Jopa aina toiminut Santen silmämeikinpoistoöljynikään ei tehoa kunnolla tähän pirulaiseen. Tilasin tästä syystä Avrilin oman silmämeikinpoistoaineen, jolla kaikki lähteekin sitten käden käänteessä!

Avril Organic-tuotteita myy ihana verkkokauppa House Of Organic, Le Mascara Volume 12,90 €


Tämä ripsiväri on syrjäyttänyt kaikki muut merkit käytöstäni ja Avril on päivittäisessä käytössä. Olen niin tyytyväinen tähän pieneen mustaan ystävääni, että jälleen on luottotuotteen paikka lunastettu. Avrilin ripsivärillä on aina paikka vapaana meikkipussissani! Haastajilla on todella kova vastus, jos sellaisia jaksan enää edes metsästää.... ;)

7 kommenttia:

 1. Tätä postausta on odotettu ja hyvä kuvaus tuotteesta tulikin :) millainen tämä ripsiväri on verrattuna Avrilin siihen toiseen ripsariin? Millaisia ripsareita olet aiemmin käyttänyt? Tällä kysymyksellä yritän hahmottaa kumpi Avrilin ripsareista lähtisi omaan kokeiluun. Itsellä ollut synteettisistä Sensai 38 ja nyt ollut käytössä Kjaer Weissin ripsari.. pidennystä en omiin ripsiini kaipaa, kun pituutta on omasta takaa. Levitän yhden kerroksen ripsaria arkisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos kysymyksistä Anonyymi!

   Tämä eroaa Le Mascarasta siten (mielestäni), että tällä saa voimakkaammat ja intensiivisemmät ripset aikaiseksi. Esimerkiksi tällä hetkellä on ripsissäni kummallinen sulkasato käynnissä ja muutamia koloja on tullut sinne tänne, volume-versiolla olen saanut kolot hyvin piiloon. Le mascara on erottelevampi ja pitää taivutuksen paremmin, mutta jälki on hieman "kevyempi". Kestävyys on molemmissa yhtä hyvä, ehkä Volumessa hieman parempi. Postausta myös tästä toisesta, Le Mascarasta, on tulossa piakkoin, kunhan vain saan ripsikuvat napattua lähipäivinä.

   Aiemmin käytössä on ollut Lily Lolo, Kjaer Weis, RMS, Benecos, Lavera, Zuii, Boho, Zao,... eli testailtu on. Avril vetää pisimmän korren. Lily Lolo oli suosikkini ennen Avrilia, joka on hyvin samankaltainen Avrilin kanssa. RMS on myös sellainen, mistä pidän erityisesti, näyttävyyttä ja kestävyyttä saa, mutta hinta on kova. Muiden kestävyys ei ole ollut niin hyvä, kuin olisin toivonut. Boho, Zao sekä Kjaer ovat kestävyydeltään ja käytöltään hyvin samanlaisia, Zuii varisee ripsistäni samantien. Benecos ja Lavera ovat olleet suuria pettymyksiä.Benecos ei kestänyt 15 minuuttia leviämättä ja Laveraa sai laittaa 10 kerrosta, että näkyi edes vähän jotain. Kaikki ripsariarvostelut on nyt myös linkitetty Aiheet-osioon, jos kiinnostaa käydä lukemassa :)

   Itse laitan ripsaria aina kaksi kerrosta, ensimmäisen kerroksen sitomaan taivutusta ja toinen on se "viimeistelevä" ja intesiivisyyden tuoja. Rakastan näyttäviä ripsiä, joita luonnostani en omista.

   Suosittelen lukemaan arvostelujani eri brändien mascaroista, mutta Avrilia voin suositella täydellä sydämelläni! Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
  2. Tilasin sen toisen, Le mascaran kokeiluun. Päätökseeni vaikutti tämä antamasi perusteellinen vastaus (kiitos siitä) j ripsivärihistoriani. Tajusin, etten ole koskaan omistanut varsinaista volume-ripsaria, joten kaipa en ole kokenut kaipaavani sellaista. Mutta tuo kertomasi erottelevuus ja taivutusten pysyminen oli vielä hyvä sysäys minulle Le mascaran suuntaan. Eiköhän ensi viikolla kolahda postiluukusta ja sitten vaan kovat testit käyntiin :)

   Poista
  3. Ihana kuulla, että olen voinut olla avuksi! Uskon vahvasti, että olet Le Mascaraan erittäin tyytyväinen :)

   Poista
 2. Moi! Minua kiinnostaisi se Avrilin toinen maskara, kun se on suunnilleen ainoa luonnonkosmetiikan ripsiväri jota on tällä hetkellä tarjolla ruskeassa sävyssä (: Ilmeisesti olet sitäkin maskaraa testaillut, ja minua kiinnostaisi kovasti, että miten hyvin se erottelee ripset ja erityisesti että jäävätkö ripset "pehmeiksi", sillä inhoan sellaista ripsissä kovaksi kuivuvaa maskaraa. Haluaisin luonnollisen näköiset, kauniisti erotellut ja siistit ripset, saako Avrilin ripsarilla mielestäsi sellaiset? Ystävällisin terveisin: Vanilja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Vanilja! Mielestäni Juurikin tuo Avrilin Le Mascara on se pehmeämmän lookin ripsari. Yhdellä kerroksella saa todella luonnolisen kauniin ja erotellun tuloksen, joten uskon että Avrilin Le Mascara olisi sinulle hyvä vaihtoehto kokeiltavaksi.

   Tavoitteenani olisi saada viikonloppuna tehtyä tästä Le Mascarasta pientä esittelyä, joten jos vain aikataulut eivät levähdä, la-su tulee kysymästäsi ripsarista lisää tietoa, kuvien kera :)

   Poista
  2. Huippujuttu! Kiitos nopeasta vastauksesta (:

   Poista