4.9.2016

Pikkupoikien pikkupussukat

Uusi raskas työni on verottanut käsitöiden valmistumista todella paljon ja en vain yksinkertaisesti jaksa enää hääräillä illalla kutimuksien tai ompelukoneiden parissa. Tahti on hidastunut hirvittävästi ja huomaan sen stressaavan minua suunnattomasti. Halua on, mutta voimia ei. Onneksi muutama viikonloppu takaperin sain itseäni sen verran niskasta kiinni, että nostin ompelukoneen pöydälle ja surautin tilatut pussukat valmiiksi. Olihan se helppoa ja kun kankaat ja vetoketjut oli valmiina, muuta kun vain ompelemaan!

Toiveena oli siis saada pienille ihanille poitsuille omat pikkuiset pussukat, joihin he voivat pakata yökylään tarvittavat juttunsa. Ohjeen nappasin HandmadeHippu-blogista ja annoin mennä!


Kangas on Eero Aarnion Zoo:ta ja vetoketjut ovat 15 cm pituiset molemmissa. Tukikangasta en käyttänyt, koska vuorikankaana käytin tätä samaa kangasta. Mielestäni kaksinkertainen puuvilla oli jo ihan tarpeeksi jämäkkää. Sisälle askartelin vielä taskut, jos sille sattuu olemaan joskus tarvetta. Kumpikin pussukka on 17 cm leveydeltään ja 14 cm korkea, pohjan leveys on noin 6 cm.

Vielä näihin pitäisi keksiä jotkut "vetimet", joilla poitsut tunnistaa omansa. Vaikkakin, lapsethan on niin tarkkoja kaikesta, että kyllähän ne jo tunnistaa kankaan kuvioista, kumpi on kumman.... Mutta äitiä ja isiä helpotaakseni, kehittelen vielä jotkut tunnisteet, jotta kaikille asiat ovat mahdollisimman selkeitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti