5.9.2016

Kuukauden Tuote 9/2016 : Acorelle deodorantti kamomilla

Kuukauden tuotteeksi valikoitui tällä kertaa (jälleen kerran) tuote, joka ei petä koskaan, toimii aina ja voin luottaa siihen kuin parhaaseen ystävään. Acorellen deodorantit ovat jo tuttua ja taattua tavaraa ennestään ruusun ja mesiangervon tuoksuisena, mutta tämä uutuus oli pakko saada testiin ja sain todeta jälleen Acorellen sataprosenttisen toimivuuden.
 

Acorelle kamomilla deodorantti on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle. Se sisältää viidesosan sisällöstään luomu kamomillavettä, joka on tunnetusti herkän ihon luottokaveri rauhoittavalla vaikutuksellaan. Lisäksi deodorantissa on manteliöljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa. Luonnolliset kristallialunat hoitavat hajut ja bakteerit pois kainalosta.

Tuoksu on hyvin kevyt, kermamaisen mantelinen, kamomillan vivahteella. Pientä sitruksisuuttakin saan poimittua nenääni. Kaiken kaikkiaan aika perustuoksuinen, ei liian voimakas. Tykkään.

Roll on vetää sisäänsä 50 ml tehoainesta, josta 99% on luonnollista ja 20% luomutuotantoa. Cosmetique Bio sekä Ecocert-logot keikkuvat pullon kyljessä. Käyttöaika on 12 kk.

Tämä deo on kestänyt joka päivä, olipa kuinka hikinen päivä tahansa takana. Töissä on painettu pää ja selkä märkänä, on käyty polkujuoksulla, temmottu kahvakuulan kanssa ja jännitetty työhaastattelussa. Kaikki on Acorelle kestänyt moitteettomasti. Jopa ajelusta pahasti ärtyneet kainaloni (punoitus + muutama tulehtunut karvatuppi) rauhottuivat tämän deodorantin ansiosta! Parasta tässä on se, että huomasin jälkeenpäin tekstin pullon kyljessä, että ei saisi käyttää ärtyneelle tai juuri ajellulle iholle :)

Mutta siis, Acorelle ei petä koskaan ja voin luottaa tähän deodoranttiperheeseen ikuisesti. Kamomilla-versio on tämän hetkinen suosikkini, joten kruunu saa loistaa tämän tuotteen päässä koko kuukauden ajan häikäisevän kirkkaasti!

Acorellen deodorantteja myy:
Ruohonjuuri, 13,60 €-13,95 €
Hyvinvoinnin tavaratalo, 12,80 €-13,80 €
GreenLips, 13,90 €
Jolie, 15,00 €-17,10 €

2 kommenttia:

  1. pysyykö kainalot kuivina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestä! Nämä luonnonkosmetiikan dödöt eivät ole antiperspirantteja, joten tälläkin kyllä kainalot kostuvat, kun hikoilu alkaa.

      Poista