31.5.2017

Muutoksen aika

Moi te kaikki ihanat siellä!

Täällä on ollut aivan kuollutta ja se on ollut ihan tarkoituksellista. Olen nimittäin pitkään ja hartaasti miettinyt tämän blogin tulevaisuutta ja vihdoin olen uskaltautunut ottaa sen suuren askeleen ja päättää lopettaa tämän blogin pitämisen. Tuntuu, että enää tämä kyseinen pikkuinen lapsoseni ei ole sitä mitä haluan ja jaksan suurella innolla tehdä, vaan kiinnostuksen kohteeni ovat muuttuneet vuosien myötä.

Olen jo luonut pohjaa tulevalle blogilleni, joka alkaa pikkuhiljaa rakentumaan lähitulevaisuudessa. Blogi tulee pitämään sisällään kaikkea vihreämpään elämään liittyviä aiheita niin luonnonkosmetiikan, kodinhoidon, ravitsemuksen kuin käsitöiden/tekstiilien saralta. Tulossa on siis edelleen kosmetiikka-arvosteluja, käsitöitä ja muuta mukavaa, mutta pääideana on vain sen ekologisempi ja puhtaampi suunta. Asiat, jotka koskettavat minua.

Ilmoittelen kun saan uuden blogini ulkoasun siihen kuntoon, että sinne alkaa olla mukava raapustaa jotain..... Pysykää siis kuulolla! :)Kiitos teille kaikille näistä muutamasta opettavaisesta vuodesta ja toivottavasti tavataan uuden blogini merkeissä!! <3

3 kommenttia: